Herentals speelde op Wuustwezel al een vroege zespuntenwedstrijd. Oteng was geelgeschorst maar VC recupereerde wel Coomans en Van Orshaegen. De partij kon niet beter beginnen voor rood-wit. Een vrije trap van Coomans werd gelost door Gagelmans en Van Ende was er als de pinken bij om de rebound te benutten. Lang duurde de vreugde bij de bezoekers echter niet. Na slecht wegwerken kon Arras aan de tweede paal de gelijkmaker scoren, meteen een koude douche voor Herentals. Die douche op het halfuur nog iets kouder wanneer Dermaut in de diepte werd gestuurd en Van Den Schoor verschalkte. Drie kansen en drie doelpunten, dat heet efficiënt afwerken. Pech komt nooit alleen en die pech werd alleen maar groter wanneer het fel door blessures geplaagde Herentals draaischijf Coomans zag uitvallen na een duel met een thuisspeler. Rood-wit was van slag en kwam in de eerste helft niet meer aan kansen toe. Wuustwezel daarentegen vizeerde nog één keer het doelhout en Van Den Schoor moest zijn kunnen tonen op pogingen van Abdullah en een vrije trap van Arras.In de tweede helft was de eerste mogelijkheid voor Herentals. Moons nam de bal goed aan in de grote rechthoek, draaide zich knap vrij maar Gagelmans verschalken was net iets te veel gevraagd. Voor mooi voetbal moest men vandaag niet in Wuustwezel zijn maar de thuisploeg nam wel het meeste initiatief. Een plaatsbal van Mensah werd geplukt door Van Den Schoor en een pegel van Symons werd ook al door Van Den Schoor gepareerd. Een goed spelende Dermaut zette nog enkele knappe acties op maar de afwerking bleef in gebreke. Tien minuten voor affluiten gaf aanvoerder Symons de doodsteek voor Herentals. Opnieuw balverlies lag aan de basis van de 3-1, Symons nam in dank aan, omspeelde Van Den Schoor en legde meteen de eindstand vast. Een poging van de ingevallen Janssens ging voor Herentals dan ook nog over maar dan werd Herentals uit zijn lijden verlost en maakte de scheidsrechter een einde aan deze partij.[b]Roeien met de riemen[/b]Het moet niet meer gezegd worden dat de situatie in het klassement voor Herentals na deze nieuwe nederlaag er niet meteen rooskleurig uitziet. Het ziet met Wuustwezel een rechtstreekse concurrent verder uitlopen en met thuiswedstrijden tegen Nieuwmoer en Vlimmeren op het programma oogt het programma nog loodzwaar. Het is niet gemakkelijk maar men moet nu eenmaal roeien met de riemen die ter beschikking zijn. Zowel Van Aerschot, Van Rompaey als Van Rooy zullen voor de winterstop niet meer aantreden. Bovendien valt af te wachten hoe de nieuw opgelopen blessure van Coomans zal evolueren. Zoveel basispionnen missen is teveel van het goede, enige positieve nieuws is dat Oteng volgende week terugkeert uit schorsing.[i]Verslag Kurt & Wendy Van Leemput /VC/ThalsFM.[/i]